Βρίσκεστε εδώ:

ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΠΑΠΑΡΟΥΠΑ: Ζοζεφίν η Μαγείρισσα

E-mail Εκτύπωση

paparoupa_sokolata

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μια μεγάλη αγκαλιά «λιχουδιές» γέμισε τη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πεύκης το τριήμερο, 22, 23 και 24 Ιουνίου. Η Σχολή Χορού της κ. Φωτεινής Παπαρούπα «άνοιξε την όρεξη» σε όλους, με τη θαυμάσια παράσταση μπαλέτου, που βασιζόταν στο παραμύθι της κ. Χριστίνας Τσακίρογλου Παπαρούπα «Ζοζεφίν Η Μαγείρισσα».

paparoupaf

 

 

 

 

 

 

 

Περίπου 100 κορίτσια, ηλικίας από τριών έως πάνω από τα είκοσι, δημιούργησαν Λιχουδιές, Σοκολάτες, Φουντούκια, Κερασάκια αλλά και Συνταγές, Κατσαρόλες, Αρκουδάκια, Σκιουράκια και μαζί με την Ζοζεφίν, τον Σύζυγο, τα Παιδιά της, το Γείτονα και τη Ζήλια, μετέτρεψαν τα λόγια σε κινήσεις και φιγούρες χορευτικές, με τη βοήθεια μιας εκπληκτικής μουσικής υπόκρουσης. Ξεχωριστές οι δύο ανδρικές παρουσίες της παράστασης.

paparoupax_alexiadou

 

ΟΙ χορογραφίες ήταν της κ. Φωτενής Παπαρούπα Παζαρτζή, η μουσική του Αιδεμοσιολογιότατου Πατέρα Χρήστου Κατσούλη ενώ σημαντική ήταν η παρουσία και συμβολή της κ. Αλεξίας Αλεξιάδου τη πρώτη ημέρα, ως κριτή στο διαγωνισμό ζαχαροπλαστικής. Τα έσοδα της παράστασης, της 22 Ιουνίου, δόθηκαν στο Ίδρυμα Βρεφών Μητέρα.

Share

© Η ΘΕΣΗ 2007-2012