Βρίσκεστε εδώ: ΚΑΠΗ > Μαρουσι

ΚΑΠΗ Μαρούσι

Τα μέλη του ΚΑΠΗ, Αμαρουσίου γιόρτασαν σε ρυθμούς αποκριάτικους

E-mail Εκτύπωση
17022015-2

Σε αποκριάτικους ρυθμούς διασκέδασαν εκατοντάδες μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου στην εορταστική εκδήλωση που διοργάνωσε η Διοίκηση, παρόντος του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, στo κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης».

Περισσότερα...

Γ. Πατούλης: Προτεραιότητά μας η κοινωνική μέριμνα για τα άτομα της τρίτης ηλικίας, ώστε μέσα από τη στήριξη και τη φροντίδα μας να μπορούν να ζουν με αξιοπρέπεια

E-mail Εκτύπωση
03022015-10

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Κέντρου Ημέρας Αλτσχάιμερ έκοψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης, παρουσία  της Προέδρου της Εταιρείας Νόσου Αλτσχάιμερ και Συναφών Διαταραχών Παρασκευής Σακκά, της Προέδρου του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α. Ελένης Λέκκα – Καλαντζάκη  και της Αντιπροέδρου  Ε [ … ]

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 03 Φεβρουάριος 2015 15:24 Περισσότερα...

Τον νέο χώρο του Κ.Α.Π.Η στο Πολύδροσο παρέδωσε στους κατοίκους ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

E-mail Εκτύπωση
16012015-14

Έναν χώρο πολλαπλών δυνατοτήτων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών των μελών του Κέντρου Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η) στη γειτονιά του Πολυδρόσου παρέδωσε στους κατοίκους ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Περισσότερα...

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα για τα μέλη του Κ.Α.Π.Η έκοψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, στο Δημαρχείο

E-mail Εκτύπωση
08012015-33

Στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για τα μέλη του Κ.Α.Π.Η παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, δίνοντας τις ευχές του σε όλους για μία χρονιά ελπιδοφόρα, με Υγεία και δημιουργική διάθεση.

Περισσότερα...

ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ: Η διοίκηση Πατούλη επέλεξε τον «πρόθυμο» από τον «ενοχλητικό»

E-mail Εκτύπωση
logo_enotita_anatropi_kai_ergo_NEW

Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ με δελτίο Τύπου καταγγέλει τον δήμαρχο Αμαρουσίου για "ρεσιτάλ αλαζονείας και ετσιθελισμού" όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, με αφορμή την επιλογή τουμέλους της μειοψηφίας για το Ταμείο Αλληλοβοήθειας.

Αναλυτικά:

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 27 Νοέμβριος 2014 13:57 Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 13


© Η ΘΕΣΗ 2007-2012