Βρίσκεστε εδώ: ΚΑΠΗ > Μαρουσι

ΚΑΠΗ Μαρούσι

Ξεκίνησε το πρόγραμμα του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου για τα 10ήμερα θαλάσσια μπάνια

E-mail Εκτύπωση
01072015-7

Ξεκίνησε την Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015 το πρόγραμμα επιδοτούμενα 10ήμερα θαλάσσια μπάνια στον Τύμβο Μαραθώνα για τους χαμηλοσυνταξιούχους μέλη του Κ.Α.Π.Η. και τους ωφελούμενους του Γραφείου Κοινωνικής Στήριξης της Πρόνοιας του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 01 Ιούλιος 2015 15:24 Περισσότερα...

Τη Γιορτή της Γυναίκας τίμησαν εκατοντάδες μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου

E-mail Εκτύπωση
06032015-13

Εκατοντάδες μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου πλημμύρισαν την αίθουσα εκδηλώσεων του ΚΑΠΗ για να γιορτάσουν την Ημέρα της Γυναίκας, τιμώντας την πολύπλευρη προσφορά της Ελληνίδας εργαζόμενης μητέρας και γιαγιάς στην οικογένεια και το κοινωνικό σύνολο.

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 06 Μάρτιος 2015 17:22 Περισσότερα...

Τα μέλη του ΚΑΠΗ, Αμαρουσίου γιόρτασαν σε ρυθμούς αποκριάτικους

E-mail Εκτύπωση
17022015-2

Σε αποκριάτικους ρυθμούς διασκέδασαν εκατοντάδες μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου στην εορταστική εκδήλωση που διοργάνωσε η Διοίκηση, παρόντος του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, στo κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης».

Περισσότερα...

Γ. Πατούλης: Προτεραιότητά μας η κοινωνική μέριμνα για τα άτομα της τρίτης ηλικίας, ώστε μέσα από τη στήριξη και τη φροντίδα μας να μπορούν να ζουν με αξιοπρέπεια

E-mail Εκτύπωση
03022015-10

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Κέντρου Ημέρας Αλτσχάιμερ έκοψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης, παρουσία  της Προέδρου της Εταιρείας Νόσου Αλτσχάιμερ και Συναφών Διαταραχών Παρασκευής Σακκά, της Προέδρου του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α. Ελένης Λέκκα – Καλαντζάκη  και της Αντιπροέδρου  Ε [ … ]

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 03 Φεβρουάριος 2015 15:24 Περισσότερα...

Τον νέο χώρο του Κ.Α.Π.Η στο Πολύδροσο παρέδωσε στους κατοίκους ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

E-mail Εκτύπωση
16012015-14

Έναν χώρο πολλαπλών δυνατοτήτων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών των μελών του Κέντρου Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η) στη γειτονιά του Πολυδρόσου παρέδωσε στους κατοίκους ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Περισσότερα...

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα για τα μέλη του Κ.Α.Π.Η έκοψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, στο Δημαρχείο

E-mail Εκτύπωση
08012015-33

Στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για τα μέλη του Κ.Α.Π.Η παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, δίνοντας τις ευχές του σε όλους για μία χρονιά ελπιδοφόρα, με Υγεία και δημιουργική διάθεση.

Περισσότερα...

ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ: Η διοίκηση Πατούλη επέλεξε τον «πρόθυμο» από τον «ενοχλητικό»

E-mail Εκτύπωση
logo_enotita_anatropi_kai_ergo_NEW

Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ με δελτίο Τύπου καταγγέλει τον δήμαρχο Αμαρουσίου για "ρεσιτάλ αλαζονείας και ετσιθελισμού" όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, με αφορμή την επιλογή τουμέλους της μειοψηφίας για το Ταμείο Αλληλοβοήθειας.

Αναλυτικά:

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 27 Νοέμβριος 2014 13:57 Περισσότερα...

Δωρεάν οδοντιατρικός έλεγχος στα μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου

E-mail Εκτύπωση
01112014-3
Ο δήμος Αμαρουσίου σε συνεργασία με την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών προσφέρει δωρεάν οδοντιατρική εξέταση στα μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου.
Τελευταία Ενημέρωση στις Κυριακή, 02 Νοέμβριος 2014 09:05 Περισσότερα...

Ενημερωτική εκδήλωση για τη σωστή χρήση των φαρμάκων στη Τρίτη Ηλικία διοργανώνει το ΚΑΠΗ Αμαρουσίου

E-mail Εκτύπωση
farmaka

Το ΚΑΠΗ Αμαρουσίου και το Ινστιτούτο Προληπτικής Περιβαλλοντικής και Εργασιακής Ιατρικής "Prolepsis" διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Σωστή χρήση φαρμάκων στην Τρίτη Ηλικία».

Περισσότερα...

Τα μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου γιόρτασαν την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

E-mail Εκτύπωση
29102014-31

Τιμώντας του ήρωες του '40 τα μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου γιόρτασαν την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κεντρικού ΚΑΠΗ, με την απαγγελία ποιημάτων και τραγουδιών που αγαπήθηκαν μέσα από τη φωνή της Σοφίας Βέμπο.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

Σελίδα 1 από 7


© Η ΘΕΣΗ 2007-2012