Βρίσκεστε εδώ: Λυκόβρυση - Πεύκη

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ: Είναι πολιτικά νεκρός ο κ. Θεοδωρακόπουλος και μόνο αυτός δεν το ξέρει

E-mail Εκτύπωση
logo_fokianos2011

Άμεση και καυστική ήταν η απάντηση της "Δημιουργικής Ενότητας Πολιτών" στην χθεσινοβραδινή ανακοίνωση της "Νέας Εποχής".

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 28 Αύγουστος 2014 12:51 Περισσότερα...

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ: Κατά μέτωπο επίθεση εναντίον του απερχόμενου δημάρχου Δημήτρη Φωκιανού

E-mail Εκτύπωση
iliako_theodorakopoulos_gia_fokiano_27-8-2014

Σε κατά μέτωπο επίθεση προχώρησε σήμερα ο συνδυασμός «Νέα Εποχή», εναντίον του απερχόμενου δημάρχου Δημήτρη Φωκιανού, με Δελτίο Τύπου που μας απεστάλη πριν από λίγο, «αποκαλύπτοντας με ντοκουμέντα», όπως ισχυρίζεται το «πώς ξεγέλασε τους κατοίκους του Ηλιακού Χωριού».

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της [ … ]

Περισσότερα...

Λυκόβρυση Πεύκη 2020: Παιδικές χαρές χωρίς χαρές

E-mail Εκτύπωση
EPISTOLI_2

Έχουμε υποστηρίξει και σε προηγούμενες παρεμβάσεις μας πως υπάρχουν προβλήματα στους Δήμους της χώρας μας, άλλα μικρά και άλλα μεγάλα, που χρήζουν λύσεων οι οποίες δεν επιδέχονται αναβολής, με το πρόσχημα της μη δέσμευσης των νέων Δημοτικών Αρχών από αποφάσεις των προηγούμενων.

Περισσότερα...

Γιάννης Θεοδωρακόπουλος: Μετά τους δημάρχους θα υπάρξει ενημέρωση και των νεοεκλεγέντων συμβούλων

E-mail Εκτύπωση
DSC04027

Όπως μας ενημερώνει με ανακοίνωσή του ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΚΕΔΕ, μετά τους δημάρχους θα συνεχιστεί η ενημέρωση από την πλευρά της ΚΕΔΕ και στους νεοεκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους, για όλα τα θέματα που αφορούν τους δήμους.

Αναλυτικά:

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 26 Αύγουστος 2014 20:21 Περισσότερα...

Μοναδικός ο δήμος Λυκόβρυσης - Πεύκης στην Ελλάδα με ανάλογη πιστοποίηση.

E-mail Εκτύπωση
ISO50001grecia

Το γραφείο Τύπου του δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης ενημερώνει για την επίσημη πιστοποίηση ενεργειακής διαχείρισης των λειτουργιών του.

Αναλυτικά:

Περισσότερα...

Τάσος Μαυρίδης; Θα επιδιώξουμε, μέσα σε πνεύμα συνεννόησης και συνεργασίας να επιλύσουμε από κοινού τα προβλήματα του δήμου

E-mail Εκτύπωση
mavridis_tasos_sygkentrvsh_23-5-2014

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης, με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του από τη Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου, με κείμενό του προς όλους τους δημότες και κατοίκους του δήμου, ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία του συνδυασμού του «Η πόλη της Ζωής μας», δηλώνοντας συγχρό [ … ]

Περισσότερα...

Παραίτηση Λευτέρη Κωνσταντινίδη …στη θέση του η Νότα Σοκορέλη

E-mail Εκτύπωση
konstantinidissinentefxi1

Όπως ήταν από την πρώτη Κυριακή των δημοτικών εκλογών του Μαΐου γνωστό, ανακοινώθηκε σήμερα και επίσημα από τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, η αποχώρηση του Λευτέρη Κωνσταντινίδη από την ενεργό δράση και τη θέση του πρώτου σε ψήφους υποψηφίου δημοτικού συμβούλου της παράταξης προερχόμενου από τη Λυκόβρυση, θα π [ … ]

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 26 Αύγουστος 2014 15:32 Περισσότερα...

Ξεκινούν οι εγγραφές των ακαδημιών ποδοσφαίρου του Α.Ο. Πεύκης

E-mail Εκτύπωση
aop_new1-1

Ο Α.Ο ΠΕΥΚΗΣ ενημερώνει ότι οι εγγραφές για τη νέα αγωνιστική περίοδο των ακαδημιών ποδοσφαίρου του σωματείου θα ξεκινήσουν την 1 Σεπτεμβρίου 2014.

Περισσότερα...

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΠΕΥΚΗ 2020: Διαφύλαξη των θεσμών

E-mail Εκτύπωση
EPISTOLI_2

Οι μέρες πλησιάζουν και η νέα Δημοτική Αρχή της Πόλης μας αναλαμβάνει τα ηνία των δημοτικών δρώμενων. Έχουμε ξαναγράψει πολλά μέχρι τώρα για το τι περιμένουν οι πολίτες από το νέο Δημοτικό Συμβούλιο.

Περισσότερα...

«Το «εκλεγμένο» διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο. Πεύκης μπορεί να δώσει κάποια απάντηση;»

E-mail Εκτύπωση
aop_new1-1

Με αφορμή τα όσα διαδραματίζονται στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ, μετά τον υποβιβασμό του στη Α’ κατηγορία της ΕΠΣΑ, δύο παλαιοί Πευκιώτες, φίλοι του ιστορικού συλλόγου και μέλη παλαιότερα του διοικητικού συμβουλίου, ο Θανάσης Νέρης (πρώην πρόεδρος του ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ) και ο Γιώργος Μαυρίδης, με κεί [ … ]

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 259


© Η ΘΕΣΗ 2007-2012