Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019
MENU

Προληπτική απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων σε δασικές και ευπαθείς περιοχές στον Βόρειο Τομέα Αττικής - 32 φορείς αρμόδιοι να ενημερώσουν τους κατοίκους!

Προληπτική απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων σε δασικές και ευπαθείς περιοχές στον Βόρειο Τομέα Αττικής - 32 φορείς αρμόδιοι να ενημερώσουν τους κατοίκους!

Απόφαση σχετικά με την προληπτική απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων σε δασικές και ευπαθείς περιοχές για τις ημέρες εκείνες που ο Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας αναφέρει πρόβλεψη κατηγορίας κινδύνου 4 ή 5 (Πολύ υψηλή ή Κατάσταση Συναγερμού) για την αντιπυρική περίοδο 2019.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

Η πιο πάνω απόφαση που συνοδεύεται από τους σχετικούς χάρτες, αφορά σε δήμους του Βόρειου Τομέα Αττικής - δεν αναφέρεται ο δήμος Φιλοθέης Ψυχικού -  και απαγορεύει την κυκλοφορία σε συγκεκριμένους δρόμους όταν Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας αναφέρει πρόβλεψη κατηγορίας κινδύνου 4 ή 5 (Πολύ υψηλή ή Κατάσταση Συναγερμού) για την αντιπυρική περίοδο 2019.

Να τονίσουμε ότι οι δρόμοι στους οποίους απαγορεύεται η κυκλοφορία βασίζονται στα σχετικά έγγραφα που έστειλε ο κάθε δήμος.

Τέλος, να επισημάνουμε ότι σύμφωνα με την πιο πάνω απόφαση "Παρακαλούνται οι αποδέκτες να ενεργήσουν καταλλήλως και αναλόγως με την αρμοδιότητά τους για την εφαρμογή της παρούσας απόφασης με την κατάλληλη σήμανση οδών και με τον έλεγχο των προαναφερθέντων δρόμων – περιοχών, καθώς και για τη σχετική ενημέρωση των κατοίκων".

Όπως μπορείτε να δείτε οι αποδέκτες που τελικά πρέπει να ενημερώσουν τους κατοίκους ότι σε περίπτωση φωτιάς θα κλείσουν κεντρικοί (ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι κλείνει σε ένα τμήμα της η λεωφόρος Αμαρουσίου) και μη  δρόμοι και δεν θα μπορούν να περάσουν αν θελήσουν να απομακρυνθούν φτάνουν τον αριθμό των 32!

PENALTY.GR