Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019
MENU

Aνακοίνωση του ΑΝΟ Αργυρούπολης για τον τραυματισμό του Ανδρόγεως Σαμψάκη-Μπακόπουλου

Aνακοίνωση του ΑΝΟ Αργυρούπολης για τον τραυματισμό του Ανδρόγεως Σαμψάκη-Μπακόπουλου

Σοβαρό τραυματισμό στη σπονδυλική στήλη υπέστη ο νεαρός πρωταθλητής των καταδύσεων, Ανδρόγεως Σαμψάκης-Μπακόπουλος, κατά τη διάρκεια προπόνησής του στο ΟΑΚΑ.

Οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος, το οποίο συνέβη στο γυμναστήριο και όχι στο καταδυτήριο, δεν έχουν διευκρινιστεί, ενώ υπάρχει ασάφεια για το κατά πόσον υπήρχε προπονητής που να επιβλέπει τις ασκήσεις του νεαρού.

Ο Σαμψάκης-Μπακόπουλος, που είναι μέλος της εθνικής ομάδας, με συμμετοχή σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα νέων, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέβαση για αποσυμπίεση του νωτιαίου μυελού και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ο Σύλλογος του Α.Ν.Ο.Α. και το Δ.Σ. μετά τον τραυματισμό του αθλητή τους, βρίσκονται κοντά στον αθλητή και την οικογένεια του και εύχονται καλή και σύντομη αποκατάσταση στον τραυματισμό του.

Ο αθλητής των Καταδύσεων του Α.Ν.Ο.Α. Ανδρόγεως Μπακόπουλος Σαμψάκης είναι μέλος της Εθνικής Ομάδας Καταδύσεων και έχει χαρίσει πολλά Πανελλήνια Μετάλλια στον Σύλλογο του αλλά και πολλές Διεθνείς Διακρίσεις στην Ελλάδα.

Αποκλειστικά στη δική του προσπάθεια (1 Χρυσό, 2 Ασημένια & 3 Χάλκινα Μετάλλια) οφείλεται η κατάκτηση της Τρίτης θέσης Συλλόγου ΑΝΟΑ, στην Κατηγορία Ανδρών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καταδύσεων τον Ιούνιο.

 

PENALTY.GR