ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ | thessi.gr

thessi.gr

thessi.gr

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Τηλεδιάσκεψη του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη με Προέδρους ΠΕΔ της χώρας, μέσω της νέας  εφαρμογής Σύγχρονης Τηλεκπαίδευσης της ΚΕΔΕ

Γ. Πατούλης: «Η ΚΕΔΕ πιστεύει στη δύναμη της τεχνολογίας με στόχο την αξιοποίηση των δυνατοτήτων που προσφέρει για την αποτελεσματικότερη λειτουργία της Αυτοδιοίκησης, προς όφελος των πολιτών»

Διαβάστε περισσότερα »

Τρία μεγάλα αναπτυξιακά έργα στην Αγία Παρασκευή παρουσίασε ο δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος

«ΙΟΛΑ», ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ 1Ο   ΕΠΑΛ Τρία μεγάλα αναπτυξιακά έργα, ιδιαίτερης υλικής και συμβολικής αξίας για το μέλλον της Αγίας Παρασκευής,  παρουσίασε ο Δήμαρχος της πόλης Γιάννης Σταθόπουλος σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη 12 Ιουλίου.

Διαβάστε περισσότερα »

Ανοιχτό κάλεσμα για συστράτευση με τον Ελληνισμό της Διασποράς από τη νέα πρωτοβουλία της ΚΕΔΕ για ίδρυση Γραφείου Αποδήμου Ελληνισμού 

Γιώργος Πατούλης, Πρόεδρος ΚΕΔΕ: «Η Αυτοδιοίκηση συμβάλλει ενεργά στην επανεκκίνηση  των σχέσεων της Μητέρας Πατρίδας με τους Έλληνες της Διασποράς. Δίνουμε βήμα και λόγο  στους απανταχού συμπατριώτες μας» 

Διαβάστε περισσότερα »

Στη συνέντευξη Τύπου για τον αντιπλημμυρικό σχεδιασμό και τα έργα στην ΠΕ Πειραιά η Ρένα Δούρου: Στρατηγική μας επιλογή τα έργα υποδομής – ΒΙΝΤΕΟ

«Όπως θα γνωρίζετε τα έργα υποδομών δεν συγκεντρώνουν τα φώτα της δημοσιότητας, δεν κερδίζουν ψήφους. Δεν είναι έργα βιτρίνας. Δεν είναι για το θεαθήναι (…) βελτιώνουν την καθημερινότητα του πολίτη, προστατεύουν τη ζωή του και την περιουσία του και διαφυλάσσουν το περιβάλλον». Αυτά τόνισε, μεταξύ άλλων, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα[…]

Διαβάστε περισσότερα »

Συνέντευξη του Υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη, στο «Ραδιόφωνο 24/7 88.6» και τους δημοσιογράφους Βασίλη Σκουρή και Αγγελική Σπανού που μιλάει και για τον «Κλεισθένη Ι»

Συνέντευξη του Υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη, στο «Ραδιόφωνο 24/7 88.6» και τους δημοσιογράφους Βασίλη Σκουρή και Αγγελική Σπανού που μεταξύ όλων των θεμάτων της επικαιρότητας μιλάει και για την ψήφιση από την βουλή του «Κλεισθένη Ι»

Διαβάστε περισσότερα »

Ο Παναγιώτης Ιωάννου στη «Θ»: Σύντομα θα είμαστε η μεγαλύτερη παράταξη της μειοψηφίας στο δημοτικό συμβούλιο – ΒΙΝΤΕΟ

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 παραχώρησε συνέντευξη στη «Θ» και μίλησε για την υποψηφιότητά του στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές αλλά και για το πολιτικό σκηνικό του δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης.

Διαβάστε περισσότερα »

Ο πρόεδρος του ΠΕ.Α.Π. Χρήστος Φωτίδης στη «Θ» για όλα όσα συμβαίνουν τελευταία στο νομικό πρόσωπο

Χρήστος Φωτίδης: «Εμείς για να χάσουμε στις επόμενες εκλογές δύο πράγματα μπορούν να συμβούν ή να βάλουμε αυτογκόλ ή να αυτοκτονήσουμε» Ο πρόεδρος του ΠΕ.Α.Π. Χρήστος Φωτίδης, παραχώρησε συνέντευξη στη «Θ» με αφορμή τα τελευταία γεγονότα που συνέβησαν στο νομικό πρόσωπο του δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Διαβάστε περισσότερα »

Συνέντευξη του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη, του Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστα και του Προέδρου της ΠΕΔ Κ. Μακεδονίας Λ. Κυρίζογλου στη Θεσσαλονίκη για το Μακεδονικό ζήτημα

Γ. Πατούλης, Πρόεδρος ΚΕΔΕ: «Η Αυτοδιοίκηση βγαίνει μπροστά για να ανατραπεί μια απόφαση που βλάπτει μακροπρόθεσμα το συμφέρον της χώρας και προσβάλλει βάναυσα την ιστορική μας μνήμη» «Μονόδρομος η διεξαγωγή δημοψηφίσματος» 

Διαβάστε περισσότερα »