ΚΑΠΗ | thessi.gr

thessi.gr

thessi.gr

ΚΑΠΗ

Ματαιώνονται τα θαλάσσια μπάνια των ΚΑΠΗ του Δήμου Πεντέλης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σας γνωρίζουμε  ότι λόγω των τραγικών γεγονότων στην Ανατολική Αττική και για την προστασία της ασφάλειας των λουόμενων ματαιώνονται τα  θαλάσσια μπάνια των ΚΑΠΗ του Δήμου που ήταν προγραμματισμένα μέχρι την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018.

Διαβάστε περισσότερα »

Θαλάσσια μπάνια και ιαματικά λουτρά για τα μέλη του ΚΑΠΗ Βριλησσίων

Ο Δήμος Βριλησσίων μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, στο πλαίσιο των παροχών και του προγραμματισμού για τη θερινή περίοδο στα ΚΑΠΗ (Λέσχη Φιλίας) ενημερώνει ότι:

Διαβάστε περισσότερα »

Καλοκαιρινό Γλέντι στο Α΄ΚΑΠΗ της Δ.Κ. Μελισσίων

Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου Καψάλης παρέστη την Τετάρτη 20 Ιουνίου στο καθιερωμένο καλοκαιρινό γλέντι στον προαύλιο χώρο του Α΄ΚΑΠΗ της Δ.Κ. Μελισσίων που διοργάνωσε η Υπεύθυνη του ΚΑΠΗ κα Τίτσα Κυβέλου για τα μέλη με μουσική, χορό και πλούσια εδέσματα.

Διαβάστε περισσότερα »

Στις 25/6 η καλοκαιρινή εκδήλωση των ΚΑΠΗ Αγίας Παρασκευής

Τα ΚΑΠΗ του Δήμου Αγίας Παρασκευής ενημερώνουν ότι η προγραμματισμένη για σήμερα  18 Ιουνίου Καλοκαιρινή εκδήλωση – βραδιά καραόκε με τη συμμετοχή και των Ομάδων Χορωδίας και Χορού και των δύο ΚΑΠΗ αναβάλλεται λόγω καιρού για τη Δευτέρα 25 Ιουνίου, στις 6:00μμ, στον κήπο του Α΄ΚΑΠΗ (Γούναρη 30)  .

Διαβάστε περισσότερα »

Εκδόθηκε η άδεια δόμησης για το κτίριο Πολυιατρείων – ΚΑΠΗ στη Δημοτική Κοινότητα Παπάγου

Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι εκδόθηκε η άδεια δόμησης για το κτίριο Πολυιατρείων – ΚΑΠΗ, το οποίο θα κατασκευαστεί στη Δημοτική Κοινότητα Παπάγου και συγκεκριμένα επί των οδών Εθνικής Αμύνης, Λάρνακος και Αυλώνος.

Διαβάστε περισσότερα »