ΦΟΡΕΙΣ | thessi.gr

thessi.gr

thessi.gr

ΦΟΡΕΙΣ

Μαρίνα Πατούλη: Οι τοπικές κοινωνίες αλλάζουν σελίδα – Κάποιοι απλώς δεν μπορούν να ακολουθήσουν…

Οι τοπικές κοινωνίες αλλάζουν σελίδα – Κάποιοι απλώς δεν μπορούν να ακολουθήσουν…  Η πολιτική αντιπαράθεση απαιτεί φως, κάτι που τρομάζει όσους έχουν μάθει να ζουν και να κινούνται στο σκοτάδι

Διαβάστε περισσότερα »

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας σε Βουλή και Περιφέρεια από τους πυρόπληκτους

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, προκειμένου να καταθέσουν υπόμνημα στη Βουλή και στην Περιφέρεια Αττικής, θα πραγματοποιήσουν σήμερα το απόγευμα οι πυρόπληκτοι από το Μάτι, την Ραφήνα και τον Μαραθώνα.

Διαβάστε περισσότερα »

Μαρίνα Πατούλη: Τα αργά αντανακλαστικά μιας επικίνδυνα ανεύθυνης διοίκησης

Άμεση και συνοδευόμενη από σειρά φωτογραφιών ήταν η απάντηση της ανεξάρτητης δημοτικής συμβούλου Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνας Πατούλη στον αντιδήμαρχο Κώστα Νικολιδάκη για την πυροπροστασία στον δήμο. Αναλυτικά:

Διαβάστε περισσότερα »

Δημήτρης Κωνστάντος: “Με τη συμμετοχή του Μιχάλη Βάσση, Πρωταθλητή Ελλάδας (Οpen-U08), αθλητή του «Αριστοτέλη», ξεκινά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων στο σκάκι

“Με την άφιξη των νέων σκακιστών από όλη την Ευρώπη ξεκινά στη Ρίγα Λετονίας το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων στο σκάκι για τις ηλικίες μέχρι 18 ετών. Οι αγώνες θα ολοκληρωθούν στις 30 Αυγούστου.

Διαβάστε περισσότερα »

Σύλλογος Πολυδρόσου: Η απάντηση από τις «ετερόκλητες ολιγάριθμες συλλογικότητες» του Αμαρουσίου!

Στο Δ.Σ. Αμαρουσίου την Τρίτη 8 Μαΐου 2018, όλοι, πλην δυο, ζήτησαν την ακύρωση της μεταστέγασης των γραφείων της Π.Ε. ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ στον Παράδεισο Αμαρουσίου.

Διαβάστε περισσότερα »

Λυκόβρυση – Πεύκη 2020: Νηφάλιες σκέψεις στον απόηχο της εθνικής μας τραγωδίας

 Ένα περίπου μήνα μετά την καταστροφική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική, η θλίψη για τα θύματα που χάθηκαν, αλλά και η απογοήτευση για τους κόπους ζωής που καταστράφηκαν στις φλόγες, είναι ακόμα πολύ νωπή.

Διαβάστε περισσότερα »

Ο Πέτρος Κούκουζας για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Ψαλίδι

Ο δημοτικός σύμβουλος της Ενότητας Ανατροπής και αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αμαρουσίου Πέτρος Κούκουζας τοποθετείται στο θέμα των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην περιοχή του Ψαλιδίου. Αναλυτικά:

Διαβάστε περισσότερα »

Προσκύνημα της Μαρίνας Σταυράκη – Πατούλη στην Παναγία της Εκατονταπυλιανής της Πάρου

«Η χάρη της Παναγιάς μας ας είναι προστάτης και οδηγός για τους νέους μας, για όσους φυλάνε Θερμοπύλες σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Ας είναι βάλσαμο για τις καρδιές μας και τις ψυχές των δοκιμαζομένων συνανθρώπων μας»

Διαβάστε περισσότερα »