ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ | thessi.gr

thessi.gr

thessi.gr

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ανοίγει ο φάκελος της υπόθεσης Μπουλούτα, της καθηγήτριας του γιού του Σαμαρά

Το άνοιγμα του φακέλου της υπόθεσης της εκπαιδευτικού, Φώφης Μπουλούτα αποφάσισε σήμερα, Δευτέρα, ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου.

Διαβάστε περισσότερα »

ΟΚΑΠΑ: Ανακοίνωση για Λίστα Εγγραφών & Επανεγγραφών

ν Τετάρτη 22 Αυγούστου θα αναρτηθεί η λίστα με τις εγγραφές & επανεγγραφές βρεφών & νηπίων για τους βρεφονηπιακούς & παιδικούς σταθμούς του ΝΠΔΔ «ΟΚΑΠΑ» Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, για το έτος 2018 – 2019.

Διαβάστε περισσότερα »

Πότε ανακοινώνονται οι βάσεις για ΑΕΙ και ΤΕΙ -Πού θα υπάρχει πτώση (ΠΙΝΑΚΕΣ)

Στο κόκκινο είναι η αγωνία των υποψηφίων φοιτητών στις πανελλήνιες 2018, για το πού θα κυμανθούν εν τέλει οι βάσεις εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η ανακοίνωσή τους, αναμένεται με μικρή καθυστέρηση φέτος, προς το τέλος του μήνα -μετά τις 27 Αυγούστου-, σύμφωνα με στελέχη του υπουργείου Παιδείας. Όπως έχει ήδη αναμεταδώσει[…]

Διαβάστε περισσότερα »

Πότε ανοίγουν τα σχολεία τον Σεπτέμβριο

Σύμφωνα με το νέο Προεδρικό Διάταγμα για την λειτουργία των νηπιαγωγείων και των δημοτικών σχολείων το σχολικό έτος είναι η περίοδος που αρχίζει την 1η Σεπτεμβρίου και λήγει την 31η Αυγούστου του επόμενου έτους. Το διδακτικό έτος αρχίζει την 1η Σεπτεμβρίου και λήγει την 21η Ιουνίου του επόμενου έτους.

Διαβάστε περισσότερα »

Ανοιχτή ημέρα γνωριμίας σε όλους τους παιδικούς σταθμούς του δήμου Βριλησσίων

Την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου οι Παιδικοί Σταθμοί OKΠΑ Δήμου Βριλησσίων ανοίγουν τις πόρτες τους από τις 9 το πρωί ως τις 2 το απόγευμα και υποδέχονται τους γονείς και τους μικρούς μας φίλους.

Διαβάστε περισσότερα »

Βανδαλισμοί και κλοπές στο σχολικό συγκρότημα των ΕΠΑΛ της Νέας Φιλαδέλφειας

Εκτεταμένες ζημιές και κλοπές σημειώθηκαν  κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 5/8/2018 στο συγκρότημα των ΕΠΑΛ της Νέας Φιλαδέλφειας. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνονται παρόμοια περιστατικά στο συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα. (Φωτό αρχείου)

Διαβάστε περισσότερα »