thessi.gr

thessi.gr

Ο Νάσος Νέρης καταγγέλλει τον πρόεδρο του Α.Ο. Πεύκης Σταύρο Μονεμβασιώτη

Ο Νάσος Νέρης, με κείμενό του καταγγέλλει τον πρόεδρο του Α.Ο. Πεύκης Σταύρο Μονεμβασιώτη, με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας του συλλόγου.

Ο κ. Νέρης έχει διατελέσει στο παρελθόν υπηρεσιακός πρόεδρος του ΑΟ Πεύκης, την εποχή που δεν μπόρεσε να εκλεγεί νέο διοικητικό συμβούλιο και ορίστηκε αυτό από το Πρωτοδικείο.

Αναλυτικά:

Η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Α.Ο. Πεύκης που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στην αίθουσα Μανόλης Αναγνωστάκης επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά δυστυχώς, την πλήρη ταύτιση του ιστορικού “μαγκουφανιώτικου” σωματείου των προσφύγων κατοίκων, με τις προσωποπαγείς επιδιώξεις του νυν Προέδρου κ. Σταύρου Μονεμβασιώτη!

Αντί να αποτελέσει μια αθλητική εορτή με πρωταγωνιστές τις αθλήτριες και τους αθλητές του συλλόγου και απόδοσης τιμής σε όσες και όσους ιστορικά και αναμφισβήτητα έχουν προσφέρει σε όλα τα επίπεδα, υπηρέτησε αποκλειστικά και μόνο τις πολιτικές και αυτοδιοικητικές στοχεύσεις του Προέδρου!

Είναι τουλάχιστον άξιον απορίας με ποια κριτήρια επιλέγονται οι τιμητικές διακρίσεις όταν υπάρχουν προσωπικότητες που αναμφισβήτητα έχουν προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες στο σύλλογο όπως ο Βαγγέλης Βαλάκης, ο Άρης, ο Γιώργος, ο συγχωρεμένος Τρύφων (γνωρίζουν όσες και όσοι ασχολούνται με τον Α.Ο. Πεύκης σε ποιους αναφέρομαι) μετατρέποντας το σωματείο σε μια σύγχρονη διοικητική δομή, ιδρύοντας ταυτόχρονα νέα τμήματα, όπως η καλαθοσφαίριση, η επιτραπέζια αντισφαίριση, η γυμναστική και η πετοσφαίριση το οποίο κάποιοι με πρωταγωνιστή τον Πρόεδρο κ. Μονεμβασιώτη έχουν μετατρέψει σε προσωπικό τους “μαγαζάκι”! Άλλωστε η επιλογή να βραβευτεί ο όμορος Δήμος και ο κ. Πατούλης για το λεωφορείο που προσφέρουν οι δημότες Αμαρουσίου για τις μετακινήσεις του συλλόγου ή ο λόγος που δόθηκε στον κ. Ψυχάλη επικεφαλής νέας δημοτικής κίνησης με την οποία όλα δείχνουν ότι θα κατέλθει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο κ. Μονεμβασιώτης, τι άλλο υπηρετούν εκτός από πολιτικές και ψηφοθηρικές μεθοδεύσεις, αυστηρά προσωπικές;

Για ποιο λόγο έγινε επιλεκτική αναφορά σε 3 νέα μέλη του Α.Ο. Πεύκης από τον Πρόεδρο; Έχει υπάρξει προηγούμενο σε παρόμοια εκδήλωση; Τα υπόλοιπα μέλη του Α.Ο. Πεύκης δεν αξίζουν κάποια μνεία για την πολυετή και διαχρονική παρουσία και συνεισφορά τους;

Η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτέλεσε μια πολιτική “πασαρέλα” όπου από μικροφώνου νεοφανείς και όχι μόνο, κενοφανείς ηγέτες δημοτικών παρατάξεων και κάθε είδους υποψήφιοι, βρήκαν πρόσφορο και γόνιμο έδαφος να καλλιεργήσουν τις παραταξιακές τους σχέσεις, ακυρώνοντας κάθε έννοια αθλητικής εορτής!

Είναι γνωστό όπως έχω επισημάνει και σε άλλες δημόσιες παρεμβάσεις μου ότι ο κ. Μονεμβασιώτης διοικεί με αδιαφανή σε όλα τα επίπεδα τρόπο το Σύλλογο! Εκλογές πραγματοποιούνται χωρίς να δημοσιοποιηθούν και συνεργασίες με επαγγελματικά ποδοσφαιρικά σωματεία αναπτύσσονται χωρίς σαφή και πρόδηλα ευεργετήματα για την αθλούμενη νεολαία του Δήμου μας! Μικροπολιτική με κάθε τρόπο! Ποιος ξεχνά την περίφημη εκδήλωση με τις φυτεύσεις λουλουδιών σε συνεργασία με την κ. Μαρίνα Πατούλη υπηρετώντας τα σχέδιά της για τις δημοτικές εκλογές πριν αποσύρει τελικά την υποψηφιότητά της; Αλήθεια αν ήταν υποψήφια η κ. Πατούλη σε ποια παράταξη θα ήταν υποψήφιος ο κ. Μονεμβασιώτης; Ποια “σημαία” προσωπικής ευκαιρίας και ανέλιξης θα επέλεγε τελικά;

Ως ένας από εκείνους που έχουμε υπηρετήσει τον ιστορικό “A.O. Πεύκης” σε δύσκολες στιγμές, θεωρώντας αδιανόητα και καταδικαστέα κάθε είδους προσωπικά ευεργετήματα και αντίδωρα, θλίβομαι πραγματικά για την απαράδεκτη διοικητική λειτουργία του συλλόγου και τη μετατροπή του σε “μαγαζί” με σημαία ευκαιρίας του Προέδρου κ. Μονεμβασιώτη”! Προς αποφυγή λανθασμένων ερμηνειών δηλώνω ότι ουδεμία άμεση ή έμμεση συμμετοχή έχω στις δημοτικές εκλογές.

Αθανάσιος Νέρης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


print