thessi.gr

thessi.gr

Με μεγάλη επιτυχία η διπλή εκδήλωση των εγκαινίων και της κοπής πίτας της ΔΗΜ Τ.Ο. Nέας Δημοκρατίας ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

«Η νίκη θα είναι μεγάλη και εκκωφαντική για τη Νέα Δημοκρατία» ήταν το μήνυμα αλλά και η δέσμευση όλων των παρευρισκομένων της διπλής εκδήλωσης των εγκαινίων και της κοπής πίτας της ΔΗΜ Τ.Ο. Nέας Δημοκρατίας ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ.

Ένα ηχηρό μήνυμα νίκης για την μεγάλη παράταξη έδωσε τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019, η ΔΗΜ. Τ.Ο. Λυκόβρυσης-Πεύκης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης των εγκαινίων των νέων γραφείων και της κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας μαζί με τα μέλη, τους φίλους και τους οπαδούς της μεγάλης παράταξης.

Τα νέα γραφεία της τοπικής γέμισαν ασφυκτικά με πλήθος κόσμου, ενώ η πρόεδρος του ΔΣ κα Δέσποινα Μεντεσίδου κάλεσε όλα τα μέλη να εντείνουν τον αγώνα τους με στόχο μια μεγάλη νίκη για τις επικείμενες εκλογές.  Η κα Μεντεσίδου τόνισε ότι η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, μακριά από λαϊκισμούς, μικροπολιτικές ανευθυνότητες και ψεύτικες υποσχέσεις, ανόρθωσε την Ελλάδα σε όλες τις δύσκολες φάσεις της νεότερης ιστορίας μας: «Πρέπει να  επαναφέρουμε τις αρχές και τις αξίες μας, τα ιδεώδη και τα ιδανικά μας, να αναδείξουμε τις αρετές της ψυχής μας, να σηκώσουμε ψηλά ότι καλύφθηκε από τη λάσπη της ψευτιάς και του λαϊκισμού και με ηγέτη τον άξιο Κυριάκο Μητσοτάκη να προχωρήσουμε μπροστά και να μην επιτρέψουμε την διαστρέβλωση της ιστορίας μας».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης, ο πρώην υπουργός Υγείας και τέως Γενικός Γραμματέας Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο πρώην Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Παπαθανασίου Γιάννης και νυν υποψήφιος βουλευτής Βορείου Τομέα, η Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και υποψήφια βουλευτής Βορείου Τομέα Νίκη Κεραμέως, ο Τομεάρχης Εξωτερικών και υποψήφιος βουλευτής Βορείου Τομέα Γιώργος Κουμουτσάκος, ο Θεόδωρος Δαμιανός, τέως υφυπουργός Βιομηχανίας Έρευνας και Τεχνολογίας, ο Ρουσσόπουλος Θοδωρής, πρώην υπουργός Επικρατείας και υποψήφιος βουλευτής Βορείου Τομέα, η Ελίζα Βόζενμπεργκ, υποψήφια Ευρωβουλευτής, ο Γούλας Κωνσταντίνος αν. Γραμματέας Οργανωτικού στην περιοχή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, ο Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού στους τομείς Κινητοποίησης και Εθελοντών Μανώλης Κουτσογιαννάκης, ο τομεάρχης Β4 ΝΟΔΕ Νίκος Φατούσης, ο Πρόεδρος της Β4 ΝΟΔΕ Σπύρος Αβραμάκος, ο υποψήφιος βουλευτής Βορείου Τομέα και πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης, ο υποψήφιος βουλευτής Βορείου Τομέα και πρώην υπεύθυνος Παραγωγικών Τομέων της ΝΔ Βασίλης Ξυπολυτάς, ο υποψήφιος βουλευτής Βορείου Τομέα και πρώην Γραμματέας Επιστημονικών Φορέων Νίκος Κωστόπουλος, ο υποψήφιος βουλευτής Βορείου Τομέα και πρώην αν. Γραμματέας προγράμματος της ΝΔ Μανώλης Γραφάκος, η  Πολυτίμη Λεονάρδου, ο Σωτήρης Ησαϊας, η Μαριάνθη Καφετζή, η Ιωάννα Καλαντζάκου, η Κορίνα Λιούτα, και ο Φώτης Καρύδας.

Το παρόν έδωσαν επίσης οι υποψήφιοι της Περιφερειακής Ενότητας Βόρειου Τομέα Ασημίνα Ζανή, η Φωτεινή Βρύνα, ο Νίκος Σαντοριναίος και Κεχρής Γιάννης, οι πρόεδροι της ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Νέας Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας Βάσω Φιλιππάτου, της Κηφισιάς-Ερυθραίας-Εκάλης Διονύσης Γεωργιόπουλος, του Ηρακλείου Γιώργος Ματζώρος, του Αμαρουσίου Χρήστος Μπελεγράτης, της Ν. Ιωνίας Συμεών Χατζηαγγελής και τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Μάρθα Σαμαρά, Χρύσα Σαλαβράκου, Μανώλης Μαυρικάκης και Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης Τάσος Μαυρίδης, ο πρώην Δήμαρχος Παύλος Καμάρας, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γεωργία Ποριώτου, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Παιδείας & Εθελοντισμού Γκαραβέλας Νίκος, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Κοινότητας Λυκόβρυσης και Καθαριότητας – Πρασίνου Αντώνης Τσελέντας, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Παναγιώτης Πανταζής, η Αντιπρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ Μαριάννα Μαμαλάκη, ο Πρόεδρος του ΠΕΑΠ Χρήστος Φωτίδης, ο  Αντιπρόεδρος ΠΕΑΠ Βαγγέλης Παπανικολάου, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού και ο Γιώργος Καρύμπας.

Ευχαριστούμε θερμά για την έμπρακτη υποστήριξη τους τον Νίκο Αλλαγιάννη, τον Γιώργο Μαμάκο, τον ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ Λυκόβρυσης, το Αρτοποιείο Αναστασόπουλος  και τον Μύλο του Χωριού.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους φίλους και τα μέλη της μεγάλης παράταξης που έδωσαν ένα δυναμικό παρόν στην εκδήλωση μας και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη συνάντηση νίκης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


print