thessi.gr

thessi.gr

Ανακοινώσεις της Ελπίδας για τη Μεταμόρφωση – Υποψήφιος δήμαρχος Στράτος Σαραούδας

Οι επισκέψεις του Υποψήφιου Δημάρχου Στράτου Σαραούδα στις σχολικές μονάδες της Μεταμόρφωσης, στο πλαίσιο των επαφών με τους φορείς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, φαίνεται πως έχουν ενοχλήσει όλους όσους επιθυμούν η πόλη μας να παραμείνει στο περιθώριο.

Όλες οι απόψεις που εκφράζονται από την Παράταξη «Ελπίδα για τη Μεταμόρφωση» είναι επιστημονικά τεκμηριωμένες και είμαστε στη διάθεση οποιουδήποτε επιθυμεί να εξακριβώσει την πραγματική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στις σχολικές εγκαταστάσεις. Όσοι Διευθυντές δεν συμφωνούν με την εμπεριστατωμένη μας έρευνα μπορούν να αποτανθούν στο ΤΕΕ και να ελεγχθεί κατά πόσο έχουν τηρηθεί οι απαιτούμενες τεχνικές προδιαγραφές όλα αυτά τα χρόνια.

Οι όποιες ανακρίβειες διοχετεύονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από αυτούς που ενεργούν με γνώμονα το ατομικό συμφέρον δεν μας πτοούν. Θα συνιστούσαμε στους Διευθυντές που ασχολούνται ενεργά με τα κοινά να μην χάνουν την ψυχραιμία τους και να μην λαϊκίζουν προς ίδιον όφελος.

Εξάλλου, πάνω από όλα προέχει η ασφάλεια και η υγεία των παιδιών και όχι οι όποιες προσωπικές βλέψεις του καθενός.

Η Παράταξη «Ελπίδα για τη Μεταμόρφωση» θα ήθελε να συγχαρεί τους Συλλόγους των Σχολείων που προωθούν το διάλογο, το σεβασμό και την αλληλεγγύη, έχοντας ως βασική αρχή το κοινό καλό. Αλλά και να ευχαριστήσει τους Διευθυντές των Σχολείων, οι οποίοι πρόθυμα και με ικανοποίηση δέχονται την εμπεριστατωμένη μας έρευνα. Όλοι μαζί από κοινού μπορούμε να σχεδιάσουμε ένα καλύτερο αύριο για την πόλη μας.

Η επιστολή του κ. Χαρίση στην εκδήλωση της “Ελπίδας για τη Μεταμόρφωση”

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Στράτος Σαραούδας και ο συνδυασμός «Ελπίδα για τη Μεταμόρφωση» θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους πολίτες της Μεταμόρφωσης που μας τίμησαν με την παρουσία τους στην κοπή της πίτας της Παράταξής μας.

Η μαζική και θερμή παρουσία σας αποτελεί την κινητήρια δύναμη για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας, ώστε να αλλάξουμε την πόλη μας. Θα θέλαμε παράλληλα να ευχαριστήσουμε και όσους δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων στην εκδήλωση, αλλά μας προσφέρουν καθημερινά την αγάπη και την συμπαράστασή τους στο κρίσιμο εγχείρημα που επιχειρούμε, για να δώσουμε μία σύγχρονη ταυτότητα στη Μεταμόρφωση.

Τέλος θα θέλαμε να απευθύνουμε ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον κ. Μιχάλη Χαρίση, ο οποίος μας τίμησε μέσω της συγκινητικής επιστολής του.

Ο δημοτικός σύμβουλος και Επικεφαλής της Παράταξης «Νέοι Ορίζοντες», αφού ευχήθηκε από καρδίας καλή χρονιά, εξέφρασε την ελπίδα του για έναν έντιμο και νικηφόρο για την πόλη μας προεκλογικό αγώνα. Αναλυτικά η επιστολή του κ. Μιχάλη Χαρίση έχει ως εξής:

«Επ’ ευκαιρία της κοπής της πίτας του συνδυασμού «Ελπίδα για τη Μεταμόρφωση», ο Μιχάλης Χαρίσης και οι «Νέοι Ορίζοντες» σας εύχονται από καρδίας καλή χρονιά και ένα έντιμο και νικηφόρο για την πόλη μας προεκλογικό αγώνα. Ο Στράτος Σαραούδας που εκπροσωπεί την παράταξη υπήρξε και είχα την τύχη να είναι μαθητής μου. Το ήθος του λοιπόν και η οξυδέρκειά του, θεωρώ ότι είναι εγγύηση και πρόδρομος θετικών εξελίξεων για την πόλη μας. Να είστε όλοι καλά, γιατί η πόλη μας, μας χρειάζεται όλους δυνατούς και με καθαρό μυαλό για να την υπηρετήσουμε και να την αλλάξουμε. Με δράσεις, οράματα και προγράμματα που θα επιφέρουν τις απαραίτητες αλλαγές που χρειάζεται ο τόπος μας.

Μετά τιμής

Μιχάλης Χαρίσης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


print