thessi.gr

thessi.gr

Νέοι Άνθρωποι-Νέα Αρχή: Σε κλίμα αισιοδοξίας η παρουσίαση των πρώτων 27 υποψηφίων του συνδυασμού

«Ξεκινάμε τη μάχη για να κερδίσουμε τον Δήμο Πεντέλης. Για να φτιάξουμε έναν Δήμο που να είμαστε εμείς. Και σ’ αυτή τη μάχη σάς θέλουμε όλους δίπλα μας»

Εκατοντάδες δημότες, πολιτικά πρόσωπα, εκπροσώπους της εκκλησίας και δημόσιων φορέων, νυν και πρώην αιρετούς καθώς και δημοσιογράφους, υποδέχτηκε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέοι Άνθρωποι-Νέα αρχή» και υποψήφιος δήμαρχος Πεντέλης, Αντώνης Φειδοπιάστης, στην εκδήλωση-ομιλία που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων, την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου, με αφορμή την επίσημη έναρξη του προεκλογικού αγώνα.

Τον επικεφαλής της παράταξης προλόγισε ο ηθοποιός και κάτοικος της περιοχής Μελέτης Γεωργιάδης, ο οποίος μίλησε «για τον πολιτικό, τον επιτυχημένο μάνατζερ και πάνω απ’ όλα για τον φίλο Αντώνη», αλλά και για μια ομάδα «με φρέσκα μυαλά, φρέσκιες ιδέες και όραμα για τον Δήμο, που είναι στο χέρι μας, τον Μάιο του 2019, να την αφήσουμε να περάσει μπροστά και να δώσει τη μάχη».

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο Αντώνης Φειδοπιάστης,  ο οποίος -τονίζοντας πως «Την ιστορία την φτιάχνουν οι παρέες»- προχώρησε στην παρουσίαση των 27 πρώτων υποψηφίων και των μελών της γραμματείας της παράταξης, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Στη συνέχεια, κάνοντας μια σύντομη αναφορά στο τέλμα στο οποίο βρίσκεται σήμερα ο Δήμος Πεντέλης, ο κ. Φειδοπιάστης αναφέρθηκε στους βασικού πυλώνες που θα περιλαμβάνει το πρόγραμμα της παράταξης «Νέοι Άνθρωποι-Νέα Αρχή», το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί στο αμέσως επόμενο διάστημα. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε σε θέματα καθημερινότητας (όπως ο ηλεκτροφωτισμός και τα φθήνοτερα  ανταποδοτικά τέλη), στην ανάγκη «ένταξης» του Δήμου στην ψηφιακή εποχή, στη διαφύλαξη των ελεύθερων χώρων στον Δήμο Πεντέλης, στην ενίσχυση των δομών απασχόλησης ελεύθερου χρόνου, στη δημιουργία καλύτερων συνθηκών  για τα Άτομα με Αναπηρίες και για τη νεολαία, ενώ αναφέρθηκε εν συντομία και στον στρατηγικό σχεδιασμό που προετοιμάζει ο συνδυασμός για το Πεντελικό Όρος.

Λίγο πριν κατέβει από το βήμα, ο κ.Φειδοπιάστης, κάλεσε κοντά του τους δύο ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους και συνοδοιπόρους του στην πορεία δημιουργίας της παράταξης «Νέοι Άνθρωποι-Νέα Αρχή», Βασίλη Μπούρα και Δημήτρη Αποστολάκο και κατέληξε «Ξεκινάμε τη μάχη για να κερδίσουμε τον Δήμο Πεντέλης. Για να φτιάξουμε έναν Δήμο που να είμαστε εμείς. Και σ’ αυτή τη μάχη σάς θέλουμε όλους δίπλα μας»!

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πατήρ  Ειρηναίος Τζανής, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου εργασίας, Αντρέας Νεφελούδης, ο Πρόεδρος του Ταμείου παρακαταθηκών κι δανείων, Κώστας Βαρλαμίτης, ο πρόεδρος του ΚΑΠΕ, Βασίλης Τσολακίδης, ο Κοινός διοικητής των Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων «Σισμανόγλειο – Αμαλία Φλέμινγκ- Παίδων Πεντέλης», Μανώλης Κουταλάς, ο αναπληρωτής διοικητής του Σισμανογλείου Νοσοκομείου, Λάζαρος Σαρισαβίδης,  ο τέως δήμαρχος Νέας Πεντέλης, Κώστας Κοσοβίτσας, ο υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου, Θανάσης Καποτάς, ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Παιανίας, Κωνσταντίνος Μπουλμέτης, ο υποψήφιος δήμαρχος Κιάτου, Δημήτρης Παπαγεωργίου,  ο καρδιολόγος Γιάννης Στεφανίδης και ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης.

Αναλυτικά οι υποψήφιοι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι

 1. Ηλίας Αλεξόπουλος
 2. Ηρώ Αντωνοπούλου
 3. Δημήτρης Αποστολάκος
 4. Γιώργος Αποστολίδης
 5. Κώστας Αποστολίδης
 6. Στέλιος Γεωργανάς
 7. Μαρία Δεναξά
 8. Αγγελική Διακομανώλη
 9. Γιάννης Ζούνης
 10. Δήμητρα Ζύγρα
 11. Άρης Καραθανάσης
 12. Μανώλης Κατριαδάκης
 13. Κώστας Κουτρουμάνος
 14. Δημήτρης Κωνσταντόπουλος
 15. Γιάννης Μαρκέας
 16. Ηλίας Μιχαηλίδης
 17. Βασιλική Μπάρα – Κοσμά
 18. Βασίλης Μπούρας
 19. Κώστας Πολίτης
 20. Γρηγόρης Σιάνος
 21. Δημήτρης Στρατούλης
 22. Πόπη Τσιαμπάζη
 23. Σύλια Τσιτηρίδη
 24. Γιώργος Φιλίππης
 25. Φραντζέσκα Φιλίππη
 26. Χρήστος Φουφρής
 27. Θοδωρής Χρυσόπουλος 

Γραμματεία παράταξης

 • Αντώνης Φειδοπιάστης
 • Δημήτρης Αποστολάκος
 • Γιώργος Αποστολίδης
 • Γιάννης Ζούνης
 • Μαρία Ζύγρα
 • Ηλίας Μιχαηλίδης
 • Βασιλική Μπάρα
 • Βασίλης Μπούρας
 • Γρηγόρης Σιάνος
 • Χρήστος Φουφρής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


print